beeldkwaliteit

17-06-2024
21 keer bekeken

Wij werken binnen de gemeente Moerdijk met een bepaald beeldkwaliteit.

Begin van het jaar hebben wij ons ingezet om de gehele gemeente Moerdijk op orde te brengen. Verhardingen zijn geborsteld en geveegd, beplanting geknipt en onkruid uit groenvakken verwijdert. Dit is niet het beeld wat u het gehele jaar kan verwachten.

Met de gemeente Moerdijk is de afspraak dat wij onderhouden conform de beeldnormen van de CROW, wat een landelijk gehanteerde meetlat is. De gemeente Moerdijk bepaalt welk onderhoudsniveau er geldt voor welk gebied en stemt dit af op de gebruiksfunctie. Er zijn drie niveaus A, B en C vastgesteld. Het onderhoudsniveau (kwaliteit) is dus afgestemd op de gebruiksfunctie. Hierdoor worden het centrumgebied en een industriegebied op een verschillend onderhoudsniveaus beheert.

Het samenwerkingsverband Moerdijk beheer(t) zorgt voor de uitvoering hiervan. Met onze geleverde werkzaamheden nemen wij een voorsprong op aankomend groeiseizoen. Zo houden wij tijdens het groeiseizoen de openbare ruimte beter op het gewenste niveau. Immers is een goede voorbereiding het halve werk. Meer informatie vindt u op onze website Welke kwaliteit mag u verwachten

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen